Events

Night Life: Yagua Skybar organiseert onder de noemer 'Cloud 9 party's' de meest uiteenlopende feesten en events. Heeft u bijvoorbeeld wel eens een 'whispering song' cadeau gekregen tijdens het eten? Live muziek, DJ's of andere gastoptredens maken van een feestje een spetterende party. Een cocktail, wijn of biertje in de hand, coole muziek en .... het mooiste uitzicht van Venlo. 

Cloud9: Op de speciale Cloud9 feesten, by invitation only, komen heerlijk eten, coole muziek en een divers publiek bij elkaar.Via onderstaande link kun je naar de Cloud9 Yagua' set van DJ Jerry luisteren zoals die de eerste keer te horen was.

Check it out ... CLOUD 9 souncloud logo Venlove vierkant

Hou 'Coming up' in de gaten voor de volgende party!! Wil je er bij zijn of wil je meer informatie stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Weddings & Celebrations: Voor verjaardagsfeesten, jubilea en andere party's kunt u ook terecht bij de Yagua Skybar. In een luxe, trendy en warme atmosfeer verzorgen wij uw feest. De locatie is geschikt voor 2 tot 100 personen. Met mooi weer kunt u gebruik maken van het dakterras. Yagua Skybar is een trouwlocatie. Wij kunnen uw huwelijksfeest van begin tot eind verzorgen. U kunt in onze loungebar of op het dakterras elkaar het ja-woord geven waarna wij uw huwelijksfeest tot in de puntjes verzorgen.

Business
Yagua Skybar biedt de perfecte locatie voor een zakelijke setting. Zakelijke gasten kunnen bijvoorbeeld kiezen voor 'Fine Dining' of een hip, gezellig bedrijfsfeest in de loungebar.
Zo kan de avond beginnen met een overheerlijk diner en eindigen in een bruisend feest. de muziek neemt u gedurende de avond mee naar de 'next level' zodat u een topavond zult hebben met uw gasten.

Reserveren en informatie:
Bel 077-4002953
of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Coming up

No current events.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.